Καλοκαιρινές Γεύσεις
Χειμωνιάτικες Γεύσεις
4 Εποχές
Εποχιακά
 

Η Εταιρεία
Η κουλουροποιΐα Balis Cookies είναι μία 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο το 1996. Με μια κληρονομιά από παραδοσιακές παλιές συνταγές και πολύ μεράκι, τα αδέλφια Μπαλής ξεκινούν τα πρώτα πετυχημένα μπισκότα φτάνοντας σήμερα να διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία μπισκότων και αρτοσκευασμάτων που όλες οι κρητικές οικογένειες έχουν αγαπήσει. Με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή και τις επιθυμίες του, με αυστηρή και αδιαπραγμάτευτη επιλογή πρώτων υλών, παράγει προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητα τους.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις που λειτουργούν κατά τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης. Η τεχνογνωσία, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και η συνεχής αναζήτηση νέων ιδεών την καθιστά την σημαντικότερη επιχείρηση στο είδος της προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Η εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη διαδρομή της, κοιτάζοντας πάντα μπροστά και υπόσχεται νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εργοστάσιο: 2810 326126

Πρατήριο: 2810 287966

Facebook
Top